Adammalik 0 Napisano 18 Marca Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca Jakie macie opinie na temat budownictwa mieszkaniowego w Polsce? Lepiej kupic mieszkanie nowe czy jednak z rynku wtornego? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ppmm 0 Napisano 18 Marca Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Marca (edytowane) Sama kupiłam z wtórnego i jestem zadowolona. Mieszkanie w dosyć dobrym stanie, więc z remontami mogę poczekać, kiedy już będę wiedziała, co z nim chcę zrobić. Poza łóżkiem i sofą nie musiałam niczego kupować bo zostały meble (straszne retro - mieszkanie po starszej pani więc wiadomo, ale przynajmniej zaoszczędziłam trochę). Nie chciałam mieszkania do całkowitego remontu, ale właściwie coś takiego. Kupilam w Gdańsku na Przymorzu https://ogloszenia.trojmiasto.pl/nieruchomosci/mieszkanie/gdansk/przymorze/ Edytowane Środa o 06:48 przez ppmm Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi