Trr 0 Napisano Poniedziałek o 12:58 Zgłoszenie Udostępnij Napisano Poniedziałek o 12:58 Cześć. Szukam drukarki ze skanerem, głownie ma służyć do drukowania faktur, fajnie jakby tonery były w przystępnej cenie, budżet 600/700zł. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Adammalik 0 Napisano Poniedziałek o 13:36 Zgłoszenie Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:36 Ja używam Brother MFC-L2712DW i jestem mega zadowolony. Też mam do faktur. Tonery niedrogie, aczkolwiek nie polecam kupować oryginalnych ale poszukać zamienników. Cena takich tonerów będzieo wiele niższa, a różnicy nie ma tutaj duzej. Na xkomie widziałem za 819 zl, allegro 849 zł, a na Ceneo najtaniej 899. Co ciekawe kupowałem dwa lata temu i wtedy zapłaciłem za nówkę sztukę z media expert w promocji 650 zł, bardzo teraz podrożały. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pytanie
Trr 0
Cześć. Szukam drukarki ze skanerem, głownie ma służyć do drukowania faktur, fajnie jakby tonery były w przystępnej cenie, budżet 600/700zł.
Odnośnik do odpowiedzi
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi