ppmm 0 Napisano Poniedziałek o 11:41 Zgłoszenie Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:41 Mam do zainwestowania 500-700k pln pasywnie na +5 lat. Interesuje mnie inwestycja bezpieczna / zabezpieczona notarialnie. Proszę o ew. propozycje. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adammalik 0 Napisano Poniedziałek o 13:31 Zgłoszenie Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:31 "Interesuje mnie inwestycja bezpieczna / zabezpieczona notarialnie." wybaczcie ale nie rozumiem takich ofert/propozycji. ZNACZY, "chcę zainwestować Ale ma być bezpieczniej niż lokata w banku i z większym zyskiem"? Nie jestem pewny czy ktos Ci tutaj doradzi na forum. Moim zdaniem ciekawa opcją są obecnie nieruchomości, możesz zainteresować sie nieruchomościami w Hiszpanii, szczególnie, ze ostatnio ceny nieruchomości tam spadły, a moim zdaniem jest to bezpieczniejsze niża inwestowanie w nieruchomości turystyczne w Polsce. W Hiszpanii jest dlugi sezon. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi