Adammalik 0 Napisano 22 Lutego Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego Czy ktoś również ma taki problem z pieczeniem oczu przy pracy przed komputerem? Pracuję 8 godzin i zastanawiam się czy jest coś co może mi w tym pomóc. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trr 0 Napisano 22 Lutego Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego Witaj w klubie. Mam podobnie, chociaż od kiedy wprowadziłem pewne zmiany, jest lepiej niż wcześniej nosżę okulary antyrefleksyjne - nie mam wady wzroku, tak wiec są to zerówki, zmniejszyło się dzięki temu łzawienie oczu oraz nie mam wieczorami po dniu pracy bóli głowy, które były widocznie spowodowane praca przed komputerem regularne uzywanie nawilżających kropi do oczu jak również staram się cały czas nie patrzec w ekran komputera ale spojrzeć raz na jakiś czas w dal. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi