jou300 0 Napisano 3 Lipca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Witam piszę porady dla użytkowników Windowsa. Mam nadzieje, że wam się przyda. Link do Bloga Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 jou300 0 Napisano 5 Lipca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Dodałem opis programu System Explorer(Zarządzanie procesami, modułami, usługami).35 zdjęć z programu + opis. Link. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 MateuszWep 0 Napisano 27 Lipca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2019 Fajna inicjatywa c: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 jou300 0 Napisano 15 Lutego 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2020 Tworzenie i usuwanie listy zadań, które mamy wykonać, ułatw sobie życie.Mało kto wie ale listę zadań np: zakupów można napisać w terminalu.Jest dosyć czytelnie, tym bardziej, że możemy nadać priorytet danego zadania. A w razie potrzemy zadanie usunąć. Link Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pytanie
jou300 0
Witam piszę porady dla użytkowników Windowsa. Mam nadzieje, że wam się przyda.
Link do Bloga
Odnośnik do odpowiedzi
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi