pecik 0 Napisano 10 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 Szukam oferty internetu stacjonarnego w Szczecinie. Jestem graczem, więc zależy mi na szybkim łączu i niezawodności. Przychodzi wam na myśl, jakaś konkretna oferta? Ktoś z Was jest ze Szczecina? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 pecik 0 Napisano 11 Lipca 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 Podpowiesz, co masz na myśli? Jakiego erniga? Nic mi to nie mówi, Google też :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 pecik 0 Napisano 17 Lipca 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 Ok. Nikt w temacie nic nie podpowie? Nawet ogólnie? Prawdopodobnie w Szczecinie będą dostępne wszystkie te same oferty co w innych większych miastach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 K a s i a 15 Napisano 17 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 Napisz dziadowi na PW, może nie zauważył tematu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 ernig 132 Napisano 18 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2018 wg mnie rozsądne są 2 opcje ale wszystko zależy od dostępności usług w twojej lokalizacji . Poramańcza Światłowód do 300 Mb/s 50zł przez 12 mc później 80 zł z jakością usług bywa różnie jak to w dawnym TP UPC 250 MB/s 60 zł mam od nich neta już długo (aktualnie 120MB\s) bez większych problemów na koniec, mniej rozsądna oferta i z tego co pamiętam bywa problematyczna multimedia 120 MB\s 59 zł Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 welka 0 Napisano 19 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 Przedmówca ci konkretnie napisał. Masz porównywarkę PanWybierak. Tam pokazuje tylko te usługi, które są dostępne w waszym miejscu zamieszkania. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 pecik 0 Napisano 20 Lipca 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 Ernig - dzięki za mega konkrety! Welka - ok sprawdziłem to, ale możliwe, żebym nie miał w mieście opcji korzystania z UPC? Orange mam, pojawia się jeszcze jakiś tooway, internet satelitarny. Co to takiego? Nie widziałem nigdzie jeszcze takiej oferty. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 ernig 132 Napisano 20 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 nie szukaj wynalazków tego typu to raczej się mija z celem szczególnie jak coś się zacznie dziać z netem. Żeby sprawdzić czy upc działa w twojej okolicy wejdź na ich stronę https://www.upc.pl/pakiety/promocje/promocja-pod-adres/ tam zobaczysz czy obsługują twoją lokalizację i tyle Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 pecik 0 Napisano 23 Lipca 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Dzięki - potwierdziło się to samo, co w porównywarce. UPC odpada. Muszę ręcznie jeszcze porównać parametry + aktualne ceny. A czy oferty bez zobowiązań mają sens? Netia coś takiego ma. U pozostałych widzę np. na 11 miesięcy np. w Vectrze. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 ernig 132 Napisano 23 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 a sprawdzałeś dostępność usług netii i vectry u siebie? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pytanie
pecik 0
Szukam oferty internetu stacjonarnego w Szczecinie.
Jestem graczem, więc zależy mi na szybkim łączu i niezawodności.
Przychodzi wam na myśl, jakaś konkretna oferta?
Ktoś z Was jest ze Szczecina?
Odnośnik do odpowiedzi
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi