Havezek 1 Napisano 19 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Witam pytanie do Administratora , dlaczego jest wyłączona możliwość dodania swojego avatara ? Chyba że macie błąd na forum. Obojętnie jaki rozmiar ma avatar nie można go przesłać.. :angry: Nie ma także opcji wysłania swojego avataru z komputera... :mellow: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Shoutbox 11 Napisano 19 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Chciałem sprawdzić twoje słowa i j*b! Nie mam avatara, miejmy nadzieje, że problem wkrótce zostanie naprawiony. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BornToEat 171 Napisano 19 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Witam pytanie do Administratora , dlaczego jest wyłączona możliwość dodania swojego avatara ? Chyba że macie błąd na forum. Obojętnie jaki rozmiar ma avatar nie można go przesłać.. :angry: Nie ma także opcji wysłania swojego avataru z komputera... :mellow:Problem zostanie rozwiazany wkrotce. Z tego co wiem to prace nad usunieciem tego bledu trwaja takze cierpliwosci. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek.f 24 Napisano 19 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 avatary dla wybrańców :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RobertNS 9 Napisano 19 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Wkrótce ?! ja nie mogę go zmienić od początku, mimo zapewnień Adminki, że naprawione ;P Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havezek 1 Napisano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Wkrótce ?! ja nie mogę go zmienić od początku, mimo zapewnień Adminki, że naprawione ;P Dokładnie , to nie działa od dziś , tylko już od jakiegoś czasu... Dlatego zwróciłem się z tym problemem do Administratora a nie do Moderatorów , nie zgłaszam wątku nie wnoszącego nic do tematu a sprawę techniczną.. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BornToEat 171 Napisano 19 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Wkrótce ?! ja nie mogę go zmienić od początku, mimo zapewnień Adminki, że naprawione ;P Dokładnie , to nie działa od dziś , tylko już od jakiegoś czasu... Dlatego zwróciłem się z tym problemem do Administratora a nie do Moderatorów , nie zgłaszam wątku nie wnoszącego nic do tematu a sprawę techniczną.. Wkrótce.. Cierpliwości. Problem jest zgłoszony, ten błąd to straszny wrzód na tyłku.. Ja też cały czas nie daję zapomnieć Administracji o tym problemie więc powinno być dobrze. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi