Gość kevin771 Napisano 25 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Jak spędzacie wakacje, na wyjazdach czy raczej w domu. Spędzacie aktywnie wakacje czy bardziej leniwie;D? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matty24 0 Napisano 25 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Najdłuższe w życiu wakacje spędzam rozmaicie. Troszkę pracuję, troszkę odpoczywa. Większość czasu w domu, ale byłem już w paru miejscach. Jednak za szybko one mijają :( Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SuRvEy 2 Napisano 25 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 ostatnie wakacje więc trzeba korzystać W tym roku nie jechałam na żaden obóz niestety :{ Póki co byłam jak co roku w Durhamie, kilka dni w Kościerzynie i tydzień w Chełmie. Chyba tyle :( ubogo coś w tym roku Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zygo 0 Napisano 25 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Heh ja własnie spędziłem 3 dni na oddziale okulistycznym bardzo mili ludzie i szpital o dziwo czysty i pachnący a tak poza tym to spędzam wakacje w domu może później się gdzieś na Sląsk "świeżym powietrzem" pooddychać wybiore Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matty24 0 Napisano 26 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 A co ci sie stało w oczy? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zygo 0 Napisano 26 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 heh piłką mnie młody piaskowy rypnął z bliska tylko zdąrzyłem oko zamknąc :) ale to pewnie już wiesz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kevin771 Napisano 27 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 No dobra, ale jak wolicie je spędzać? Aktywnie(sportowo) czy leniąc się(przed kompem, TV lub opalając się)? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raveen 0 Napisano 27 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Najpierw praca a potem wyjazd w góry Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zygo 0 Napisano 27 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 ja tak pół na pół lubie posiedziec na komputerze przez 3-4 godzinki ,troszke poleniuchować a wieczorkiem pograć z kolegami na boisku 2-3 godziny ,czasami pobiegać z pół godzinki gdzieś na ryby sie wybrać w weekend Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kevin771 Napisano 28 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Zygo-jak grasz to w co? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lucas307 0 Napisano 29 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 wyjazd nad morze a później znowu praca Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zygo 0 Napisano 29 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 jak pytasz o gry na kompa to wszystko napisalem tutaj http://pececik.com/showthread.php?p=83673#post83673 a jeśli o sport to gram w piłke nożną Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kevin771 Napisano 29 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Chodziło mi o sport:D Też lubię piłkę nożną, ale bardziej wole siatkówkę:) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vold 0 Napisano 14 Października 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 ja spędziłem w domu oraz grając w piłkę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JaiLpl 0 Napisano 13 Listopada 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Jak już odświeżył pan wyżej to ja na wakacjach lubie podróżować ale nie stety nie mam pieniędzy żeby jeździć po świecie dla tego odkrywam piękno Polski :) W tym roku byłem 2 tygodnie w Chorwacji. Pojechaliśmy na 4 samochody w 15 osób :) Było super, wynajmowaliśmy apartament 2 metry od morza nie daleko Splitu :) Bardzo każdemu polecam, na osobe wychodzi ok 1000 - 1500 zł z żarciem :D Resztę czasu spędziłem w Karkonoszach, Tatrach, Krakowie, obozie piłkarskim i w domu :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misia24 0 Napisano 2 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 jakie wakacje? nic tylko praca, praca i praca, a jak już się uda uciec gdzieś na tydzień, to zazwyczaj jest to polska prawdziwa wieś, swojskie klimaty, bociany, żabki, sianokosy, żniwa i gdzie po drodze laptop na drodze:viva: --------------------------------- Hurtowa wysyłka sms - tylko profesjonalne kampanie sms Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BornToEat 171 Napisano 2 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 A ja wyjeżdżam do Anglii i mam wszystko gdzieś :D Państwa polityków, dziury w drogach itp... Najbardziej będzie brakowało mi polskiego jedzenia :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AIR 4 Napisano 2 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 A ja wyjeżdżam do Anglii i mam wszystko gdzieś :D Państwa polityków, dziury w drogach itp... Najbardziej będzie brakowało mi polskiego jedzenia :D Nie wiem, czy życzenie Ci dobrej pogody nie będzie małym przegięciem z mojej strony.. :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BornToEat 171 Napisano 2 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Nie wiem, czy życzenie Ci dobrej pogody nie będzie małym przegięciem z mojej strony.. :) Heh, rzeczywiście pogoda nie jest tam za dobra. A jak mi jeszcze jaka chmura gazowa wypełznie to mówiąc niedrastycznie-wkurzę się. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trr 0 Napisano 28 Marca Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca Czy wybieracie sie gdiześ w tym roku? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ramik 0 Napisano 29 Marca Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca (edytowane) Oczywiście, że tak. Ponoć najwięcej wypadków zdarza sie w domu 😉 Tak więć dla mnie jest to dostateczny powód, dla którego chciałbym się gdzieś wybrac. Mam wiele planów na podróże, chciałbym przynajmniej raz wybrać się gdzies za granicę. Jeszcze dokładnie nie wiem gdzie ale może będzie to Tajlandia, ewentualnie Srilanka. Jesli lubisz wypady z dala od utartych szlaków oraz oklepanego all inclusive, polecam wyjazd z Relaksmisja. Organizują takie wlaśnie wyjazdy. https://www.relaksmisja.com/ Edytowane 1 Kwietnia przez ramik Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi