Skocz do zawartości


Zdjęcie

Program Lyn_f.exe - gra się nie włącza-wywala ten błąd

Lyn_f.exe

Stary temat!

Guest, ostatni post tego tematu został napisany 30 dni temu i nowy post zostanie uznany za odkopywanie tematów. Załóż nowy wątek!



  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
/ 49 odpowiedzi w tym temacie

#41 baxiu25

baxiu25
  • Autor tematu
  • Newbie
  • 35 postów

Napisano 12 luty 2014 - 20:11

Nie wiem czy mam ten SP.Podaj linka jak możesz to pobiorę,co do sposobu przez menadżer to już próbowałem.

Tu trzeba wgrać Catalyst Control Center tak u niego i tak jak np.na mojego PC wgrywam od lat-tak mi sie wydaje,tylko ze jest problem..


  • 0

#42 BornToEat

BornToEat
  • Użytkownik
  • 6954 postów
  • LokalizacjaGniezno

Napisano 12 luty 2014 - 20:50

Tak, tylko że catalyst może tu nie zadziałać, ale możemy spróbować.
http://www.microsoft...ls.aspx?id=5842 tutaj SP1
Co do catalysta to spróbuj te:
http://www2.ati.com/...2-64_dd_ccc.exe
One są do X300M ale może zadziałać.


  • 0

Człowiek uczy się na własnych błędach..... .....Choć pewnie wolałby uczyć się na obcych
STOP GOTOWCOM Z ALLEGRO!
Masz jakieś uwagi co do mojej pracy/poradników/postów na forum? Napisz do mnie prywatną wiadomość lub załóż temat tutaj. Za wszystkie uwagi dziękuję!


#43 baxiu25

baxiu25
  • Autor tematu
  • Newbie
  • 35 postów

Napisano 12 luty 2014 - 22:05

Pod 1  linkiem który podałeś mam zaznaczyć które pliki mam pobrać,jak zaznaczę wszystkie to ponad 5gb,co mam pobrać?

 

A pod 2 linkiem mam główna stronę AMD i jest to:

 

Download Not Complete
​Review the guide below for solutions to download your file


We’re sorry, but we were unable to complete your download. There could be several reasons for this:

You were linked to this download from a site outside of AMD.com
Since we do not allow downloads through sites outside of AMD.com, please download your file directly from our site. We want to make sure you have the right driver for your device and operating system. Choose your product and operating system on the AMD Driver Download page or use the AMD Driver Autodetect to obtain the correct driver for your device.

You copy and pasted the download link or clicked “Save As”
When you copy and paste a link or right click on it and select “Save As,” your browser will not send a referrer and our site will not allow the download. Please click the Back button in your browser and simply click the link instead.

Either a browser or firewall is set to disable sending referrers
Many browsers and personal firewalls allow you to hide the referrer sending. If you have changed this setting, please change it back to allow referrer checking.

You’re using a download manager
Change the settings in your download manager to send an HTTP referrer so that we can verify that you are using our site for the download.


  • 0

#44 BornToEat

BornToEat
  • Użytkownik
  • 6954 postów
  • LokalizacjaGniezno

Napisano 12 luty 2014 - 22:18

Pobierz wszystko, nie wiem czy będzie potrzebne ale pobierz.
Spróbuj ten:
http://support.amd.c...dows Vista - 32


  • 0

Człowiek uczy się na własnych błędach..... .....Choć pewnie wolałby uczyć się na obcych
STOP GOTOWCOM Z ALLEGRO!
Masz jakieś uwagi co do mojej pracy/poradników/postów na forum? Napisz do mnie prywatną wiadomość lub załóż temat tutaj. Za wszystkie uwagi dziękuję!


#45 baxiu25

baxiu25
  • Autor tematu
  • Newbie
  • 35 postów

Napisano 12 luty 2014 - 22:39

Domyślam się ze ten 1 link do pobrania?

SP1 mam najpierw pobrać i zainstalować czy mogę wcześniej  zainstalować catalist? bo SP1 to dopiero jutro sie pobierze.


  • 0

#46 BornToEat

BornToEat
  • Użytkownik
  • 6954 postów
  • LokalizacjaGniezno

Napisano 12 luty 2014 - 22:41

Możesz najpierw Catalyst spróbować.


  • 0

Człowiek uczy się na własnych błędach..... .....Choć pewnie wolałby uczyć się na obcych
STOP GOTOWCOM Z ALLEGRO!
Masz jakieś uwagi co do mojej pracy/poradników/postów na forum? Napisz do mnie prywatną wiadomość lub załóż temat tutaj. Za wszystkie uwagi dziękuję!


#47 baxiu25

baxiu25
  • Autor tematu
  • Newbie
  • 35 postów

Napisano 15 luty 2014 - 11:53

Jutro ogarnę,dużo pracy ostatnio ;/


  • 0

#48 baxiu25

baxiu25
  • Autor tematu
  • Newbie
  • 35 postów

Napisano 18 luty 2014 - 16:50

Zainstalowałem Catalyst i poszło wszystko gładko do końca,wyświetliło się ze pomyślnie,ale nic się nie zmieniło.Pod prawym myszy nie ma go,jakby sie nie zainstalował,rozdzielczości dalej się nie da zmienić na wyższą..nie pytał tez o restart jak to bywa w takim przypadku.


  • 0

#49 BornToEat

BornToEat
  • Użytkownik
  • 6954 postów
  • LokalizacjaGniezno

Napisano 18 luty 2014 - 20:47

Proponuję zmianę na XP. Przy siódemce może rzeczywiście być coś nie tak.


  • 0

Człowiek uczy się na własnych błędach..... .....Choć pewnie wolałby uczyć się na obcych
STOP GOTOWCOM Z ALLEGRO!
Masz jakieś uwagi co do mojej pracy/poradników/postów na forum? Napisz do mnie prywatną wiadomość lub załóż temat tutaj. Za wszystkie uwagi dziękuję!


#50 baxiu25

baxiu25
  • Autor tematu
  • Newbie
  • 35 postów

Napisano 18 luty 2014 - 21:50

ok dzięki za pomoc


  • 0



Stary temat!

Guest, ostatni post tego tematu został napisany 30 dni temu i nowy post zostanie uznany za odkopywanie tematów. Załóż nowy wątek!


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych


katalog stron KPS.PL | website downtime tracking | Katalog Stron | Katalog Stron Internetowych