Skocz do zawartości


Zdjęcie

Program Lyn_f.exe - gra się nie włącza-wywala ten błąd

Lyn_f.exe

Stary temat!

Guest, ostatni post tego tematu został napisany 30 dni temu i nowy post zostanie uznany za odkopywanie tematów. Załóż nowy wątek!



  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
/ 49 odpowiedzi w tym temacie

#21 BornToEat

BornToEat
  • Użytkownik
  • 6954 postów
  • LokalizacjaGniezno

Napisano 05 luty 2014 - 15:41

Wlasnie tez mi sie wydaje ze cos jest nie tak z tymi sterownikami. Jak w ogole nazywa sie ta gra?


Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
  • 0

Człowiek uczy się na własnych błędach..... .....Choć pewnie wolałby uczyć się na obcych
STOP GOTOWCOM Z ALLEGRO!
Masz jakieś uwagi co do mojej pracy/poradników/postów na forum? Napisz do mnie prywatną wiadomość lub załóż temat tutaj. Za wszystkie uwagi dziękuję!


#22 baxiu25

baxiu25
  • Autor tematu
  • Newbie
  • 35 postów

Napisano 05 luty 2014 - 17:48

Wlasnie tez mi sie wydaje ze cos jest nie tak z tymi sterownikami. Jak w ogole nazywa sie ta gra?


Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

 

 

 

"Kórliki GO HOME" ang. Rabbids Go Home-jakaś stara gra,ale dzieci mi nie dają spokoju.

 

Instaluje na nowo 7demke (sporo syfu się tu nawarstwiło) a XP czy Visty nie stety nie posiadam ;./
 


  • 0

#23 BornToEat

BornToEat
  • Użytkownik
  • 6954 postów
  • LokalizacjaGniezno

Napisano 05 luty 2014 - 21:36

Ah tak, przepraszam już pytałem.
Tak patrzę na wymagania tej gry i nie jest ona przystosowana do Win7, (ale to powinna załatwić zgodność) ale również potrzebuje ona 512MB RAM,
Windows 7 u mnie na PC "zjada" cały 1GB więc nie wiem czy dobrym posunięciem jest instalowanie Windows 7 na tym sprzęcie. Jak jest z innymi programami? Działają? Przeglądarka internetowa, paint, skype czy cokolwiek? 


  • 0

Człowiek uczy się na własnych błędach..... .....Choć pewnie wolałby uczyć się na obcych
STOP GOTOWCOM Z ALLEGRO!
Masz jakieś uwagi co do mojej pracy/poradników/postów na forum? Napisz do mnie prywatną wiadomość lub załóż temat tutaj. Za wszystkie uwagi dziękuję!


#24 baxiu25

baxiu25
  • Autor tematu
  • Newbie
  • 35 postów

Napisano 06 luty 2014 - 21:54

Raczej wszystko działa dobrze,tylko ta gierka nie,załatwiłem sobie inna gierkę na probe-zobaczę.

A wydaje mi się,jak i wam ze trzeba postawić jednak xp lub viste.

Sa te Windowsy gdzieś do pobrania?szkoda mi kupować biorąc pod uwagę ze to dzieci komp i zaraz może być inny problem ;)


  • 0

#25 BornToEat

BornToEat
  • Użytkownik
  • 6954 postów
  • LokalizacjaGniezno

Napisano 06 luty 2014 - 22:24

Visty nie stawiaj, będzie to samo co z siódemką. Na tego laptopa tylko i wyłącznie XP.
Daj znać jak przy tej innej gierce.
Co do pobierania to nie jest to tajemnicą, że gdzieś do pobrania pirackie Windowsy są, lecz ja Ci nie wskażę tej drogi ponieważ piractwa nie popieramy.


  • 0

Człowiek uczy się na własnych błędach..... .....Choć pewnie wolałby uczyć się na obcych
STOP GOTOWCOM Z ALLEGRO!
Masz jakieś uwagi co do mojej pracy/poradników/postów na forum? Napisz do mnie prywatną wiadomość lub załóż temat tutaj. Za wszystkie uwagi dziękuję!


#26 baxiu25

baxiu25
  • Autor tematu
  • Newbie
  • 35 postów

Napisano 06 luty 2014 - 22:52

Kupie tego XP,pewnie nie dużo kosztuje.

Gierke jutro sprawdzę,dziś bez sil po pracy do tego paścia.


  • 0

#27 baxiu25

baxiu25
  • Autor tematu
  • Newbie
  • 35 postów

Napisano 09 luty 2014 - 10:06

Inna gierka działa.

Fakt na wyższych rozdzielczościach tnie,ale na niskich działa.


  • 0

#28 BornToEat

BornToEat
  • Użytkownik
  • 6954 postów
  • LokalizacjaGniezno

Napisano 09 luty 2014 - 10:35

Hmm no to jest problem z gra, jesli wszystko inne dziala to nie ma wytlumaczenia. Moze pobierz ja z innego zrodla?


Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
  • 0

Człowiek uczy się na własnych błędach..... .....Choć pewnie wolałby uczyć się na obcych
STOP GOTOWCOM Z ALLEGRO!
Masz jakieś uwagi co do mojej pracy/poradników/postów na forum? Napisz do mnie prywatną wiadomość lub załóż temat tutaj. Za wszystkie uwagi dziękuję!


#29 baxiu25

baxiu25
  • Autor tematu
  • Newbie
  • 35 postów

Napisano 09 luty 2014 - 18:09

Tylko ze gierkę zainstalowałem na mojego peceta i śmiga.


  • 0

#30 BornToEat

BornToEat
  • Użytkownik
  • 6954 postów
  • LokalizacjaGniezno

Napisano 09 luty 2014 - 18:13

Na PC też Windows 7?


  • 0

Człowiek uczy się na własnych błędach..... .....Choć pewnie wolałby uczyć się na obcych
STOP GOTOWCOM Z ALLEGRO!
Masz jakieś uwagi co do mojej pracy/poradników/postów na forum? Napisz do mnie prywatną wiadomość lub załóż temat tutaj. Za wszystkie uwagi dziękuję!


#31 baxiu25

baxiu25
  • Autor tematu
  • Newbie
  • 35 postów

Napisano 09 luty 2014 - 18:55

tak tylko ze 64bit


  • 0

#32 BornToEat

BornToEat
  • Użytkownik
  • 6954 postów
  • LokalizacjaGniezno

Napisano 09 luty 2014 - 19:32

Rozumiem ze specyfikacja PC lepsza od tego komputera na ktorym gra nie chodzi?



Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
  • 1

Człowiek uczy się na własnych błędach..... .....Choć pewnie wolałby uczyć się na obcych
STOP GOTOWCOM Z ALLEGRO!
Masz jakieś uwagi co do mojej pracy/poradników/postów na forum? Napisz do mnie prywatną wiadomość lub załóż temat tutaj. Za wszystkie uwagi dziękuję!


#33 baxiu25

baxiu25
  • Autor tematu
  • Newbie
  • 35 postów

Napisano 09 luty 2014 - 21:27

Zdecydowanie,procek i5,8Gb ramu itp.


  • 0

#34 BornToEat

BornToEat
  • Użytkownik
  • 6954 postów
  • LokalizacjaGniezno

Napisano 10 luty 2014 - 13:21

Mysle ze jedynym wyjsciem bedzie zainstalowanie xp na tym laptopie. Niestety innego rozwiazania nie widze.


Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
  • 1

Człowiek uczy się na własnych błędach..... .....Choć pewnie wolałby uczyć się na obcych
STOP GOTOWCOM Z ALLEGRO!
Masz jakieś uwagi co do mojej pracy/poradników/postów na forum? Napisz do mnie prywatną wiadomość lub załóż temat tutaj. Za wszystkie uwagi dziękuję!


#35 baxiu25

baxiu25
  • Autor tematu
  • Newbie
  • 35 postów

Napisano 10 luty 2014 - 15:00

No tez tak myślę.

Jeśli temat będzie otwarty to w przyszłości napisze czy mi to pomogło anuż komuś się to przyda.

Na koniec chciałbym podziękować za wszelka pomoc i wytrwałość!

 

E; tak przy okazji..mój PC coś jakby zmulił,podacie mi jakiś dobry programik,bezpłatny co skanuje kompa w poszukiwaniu śmieci itp.

wiem ze są takie bo kolega oddal swój jakiemuś koledze i mu przeskanował jakimś programem-komputer zdecydowanie przyspieszył.


  • 0

#36 BornToEat

BornToEat
  • Użytkownik
  • 6954 postów
  • LokalizacjaGniezno

Napisano 10 luty 2014 - 15:23

Malwarebytes + antywirus + ccleaner


Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
  • 0

Człowiek uczy się na własnych błędach..... .....Choć pewnie wolałby uczyć się na obcych
STOP GOTOWCOM Z ALLEGRO!
Masz jakieś uwagi co do mojej pracy/poradników/postów na forum? Napisz do mnie prywatną wiadomość lub załóż temat tutaj. Za wszystkie uwagi dziękuję!


#37 baxiu25

baxiu25
  • Autor tematu
  • Newbie
  • 35 postów

Napisano 10 luty 2014 - 15:35

Dzięki,pozdrawiam


Panowie to sa jaja:)

Szedłem sobie po XP i nagle spotkałem znajomego (pijaka);/ i mówi ze ma laptop do sprzedania za flachę ( nie mieszkam w Pl,u mnie flacha trochę więcej) tak patrze nawet nie zły-biorę.

I tu się zaczynają te jaja... :)

Znów problem z sterami grafiki,nie chcą się w ogolę zainstalować,podobne błędy jak z tym starszym lakiem.
Wyczytałem ze problem jest z sterownikami 7demki pod ten laptop (czyli podobna sytuacja jak wyżej)ale znalazłem tez tego rozwiązanie na innym forum ale nie rozumiem do końca o co tam chodzi,chciałbym żebyście mi pomogli w tym.
Pytanie brzmi czy ja mogę tu wkleić linka z innego forum żebyście zobaczyli o co chodzi??

Laptopo to; Toshiba Satellite L30-10W

Mobile Intel Celeron M 430,1733 MHz
Pamiec 1918 MB
Grafika Ati Radeon Xpress 200M
  • 0

#38 BornToEat

BornToEat
  • Użytkownik
  • 6954 postów
  • LokalizacjaGniezno

Napisano 12 luty 2014 - 00:43

Podaj ten link.
Właśnie tak myślałem, że mogą być problemy ze sterami też ale Vista i Win7 to pod tym względem "to samo", sterowniki jak są wypuszczane to do Win7 i Win Vista jako jedne.
No nic, będziemy kombinować.


  • 0

Człowiek uczy się na własnych błędach..... .....Choć pewnie wolałby uczyć się na obcych
STOP GOTOWCOM Z ALLEGRO!
Masz jakieś uwagi co do mojej pracy/poradników/postów na forum? Napisz do mnie prywatną wiadomość lub załóż temat tutaj. Za wszystkie uwagi dziękuję!


#39 baxiu25

baxiu25
  • Autor tematu
  • Newbie
  • 35 postów

Napisano 12 luty 2014 - 01:09

http://forum.pcforma...pod-windows-7-t


  • 0

#40 BornToEat

BornToEat
  • Użytkownik
  • 6954 postów
  • LokalizacjaGniezno

Napisano 12 luty 2014 - 19:53

A masz ściągnięty ten Service Pack 1?
Sterowników jako takich nie ma, koleś poradził sobie tam fartem i to programem, którego nie znamy.
Ale jest sposób na zainstalowanie sterowników przez: Menedżer urządzeń ->PPM na kartę graficzną czy tez nieznane urządzenie->właściwości i tam powinno być aktualizuj albo zainstaluj sterownik, spróbuj tak zainstalować.


  • 0

Człowiek uczy się na własnych błędach..... .....Choć pewnie wolałby uczyć się na obcych
STOP GOTOWCOM Z ALLEGRO!
Masz jakieś uwagi co do mojej pracy/poradników/postów na forum? Napisz do mnie prywatną wiadomość lub załóż temat tutaj. Za wszystkie uwagi dziękuję!




Stary temat!

Guest, ostatni post tego tematu został napisany 30 dni temu i nowy post zostanie uznany za odkopywanie tematów. Załóż nowy wątek!


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych


katalog stron KPS.PL | website downtime tracking | Katalog Stron | Katalog Stron Internetowych