O znowu moda na linuxa za free widze Pamietam jak tego shitu wyzamawialem, a pozniej sie gdzies po podlodze walał Typowa polska mentalność - jak dają za darmo to brać
Do mnie doszło tydzień temu Ubuntu 7.10 z wielkiej Brytani juz mam je zainstalowane na kompie. I nawet mi neostrada livebox tp ładnie śmiga, i jest bardzo prosta konfiguracja internetu
a tam gdzie name to trzeba napisać imię i nazwisko czy samo imie??? a jest juz stronka co przysyłają xubuntu??
Później gdzies w ustawieniach mozna spolszczyć na fulll... tylko jak masz połączenie z siecią oczuwiście A Xubuntu w czym się specjalizuje? --- edit. inzaghi89: następnym razem nie będę łączył postów, a będzie warn.
a programy to sie normalnie jak w windowsie instaluje?? i czy te z pod windowsa działają czy trzeba załatwic wersje do linuxa
Ja zamówiłem wczoraj 20płytek, i napisałem że kumplom rozdaje hehe. Można tak kogoś w konia zrobić wysyłając mu 100 płytek
Tylko po co? Ma to jakikolwiek sens? Osobiście nie rozumiem czemu ludzie proszą o dziesiątki płyt, które później leżą na półce. Sam, gdy zamawiam biorę 3-4 płyty IMHO więcej nie potrzeba. Faktu 'za darmo' nie można przesadnie wykorzystywać. Pozdrawiam, Tomipnh