Jaki pendrive

Dyskusja w 'Pozostałe akcesoria' rozpoczęta przez użytkownika czaroslaw, 6 Kwiecień 2012.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. czaroslaw PC Składak

Witam chcę kupić pendrive 8gb, chcę go przygotować a potem używać jako nośnika z instalacją Windows. Jaki sprzęt polecacie? (50-60zł)
  2. BornToEat Pozeracz postow :D

Masz jakieś specjalne wymagania? Jak dla mnie to zawsze Kingston'y były najlepsze.
  3. czaroslaw PC Składak

Wyglad, marka itp wszystko mi jedno jakie. Tutaj chodzi o przyzwoite parametry zapis\odczyt no i przedewszystkim niezawodność pena.
  4. BornToEat Pozeracz postow :D

5. czaroslaw PC Składak

hmmmm... ten supersonic boost xp mnie zainteresował, zwłaszcza że posiada USB 3
  6. BornToEat Pozeracz postow :D

No i on tam ma chyba 70MB/s
  7. czaroslaw PC Składak

Odczyt 90Mb/s jak podaje producent.
  8. BornToEat Pozeracz postow :D

No to jeszcze lepiej. :)
  9. czaroslaw PC Składak

Do instalki systemu lepiej, mam dość płytek które wciąż się rysują i znajomych wpadających jak po ogień ze słowami "pożycz windowsa, muszę formata zrobić", taka płytka po paru miesiącach nie nadaje się do użytku.
  10. BornToEat Pozeracz postow :D

Szczególnie jak znajomi się z nią obchodzą powiedzmy... krytycznie.
    Ja cały czas mam Windowsa 98 oryginalnego na płycie i płyta jest dobra :)
  11. czaroslaw PC Składak

Krytycznie...;)
    Widziałem raz jak kolega obchodzi się z płytą, nigdy wiecej na oczy nie zobaczy żadnej płytki odemnie.
  12. BornToEat Pozeracz postow :D

Mnie denerwuje jak ktoś trzyma płytę nie w ten sposób co się powinno. Potem trzeba ją czyścić.
  13. czaroslaw PC Składak

Nikt tego nie szanuje a w myśli "e bo to nie moje"
    Niechcę wyjść na chama, ale tym którzy nie szanuja mojej własności nie dam NIC.
  14. BornToEat Pozeracz postow :D

No zazwyczaj tak jest, że "nie moje to se rzucę".
  15. czaroslaw PC Składak

Miałem pena, pożyczyłem i wrócił do mnie. Po podłączeniu stwierdziłem żę... Nie działa.
    Wałkowałem ten temat z kolegą, jednak sprytnie tego uniknął.
    Tak samo z zewnętrznym dyskiem, dałem komuś, nawet chyba w moim domu ktoś używał, końcówka kabla jest teraz lekko wygięta i luźna.
  16. BornToEat Pozeracz postow :D

Ja bardzo ale to bardzo niechętnie podchodzę do pożyczania jakichkolwiek rzeczy także jeśli ktoś chciałby się do mnie zwracać o pożyczenie zasilacza czy czegoś (nawet Pendrive'a) to raczej jestem na nie. Jakoś co komuś coś pożyczam to wraca nie tak jak powinno albo w ogóle nie wraca... (Też się tak zdarzało :D)
  17. czaroslaw PC Składak

Ja ścigam takiego gościa ;)
    Gadam i gadam wkońcu oddaje, i wiecej zobaczy fige z makiem :D
  18. Luxura_pl Nowy użytkownik

Ja mam takie samo podejście,jeżeli pożycze sprzęt to potem różnie bywa,a najczęściej po prostu już nigdy nie widzę go na oczy:) Pendriva szukaj w dobrych sklepach internetowych,ja również zajmuje się czymś takim,więc chętnie pomogę. W kwocie do 60zl masz szeroki wybór.
  19. czaroslaw PC Składak

Chińskie badziewie z alllgro odpada, może cośna Komputroniku znajdę. Niedługo będę u nich w sprawie komputera to zapytam co mają.
  20. Luxura_pl Nowy użytkownik

W takim razie daj znać na co ostatecznie się zdecydowałeś,będziemy czekać na odpowiedź na forum.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę