Co myśłicie o tym laptopie.

Dyskusja w 'Notebooki, netbooki i palmtopy' rozpoczęta przez użytkownika Hector, 5 Luty 2012.

1. Hector Nowy użytkownik

2. BornToEat Pozeracz postow :D

3. Hector Nowy użytkownik

Dzięki ;) , a udźwigną te gry ?
  4. ziomxd01 Moderator

Tak, powinny udźwignąć.
  5. Electroline_pl Nowy użytkownik

Masz dedykowaną grafikę Radeon 7470,ale za to procesor nie powala na kolana. Do takich gier jak Mafia II czy Sims 3 spokojnie wystarczy. Asus to dobry wybór,solidna jakość wykonania.
  6. Hector Nowy użytkownik

7. BornToEat Pozeracz postow :D

Jest gorszy.
  8. Hector Nowy użytkownik

9. BornToEat Pozeracz postow :D

10. Hector Nowy użytkownik

Skoro tak to jedziemy :p Nie no chyba wezmę tego Asusa ale jeszcze jedno pytanie , polecicie mi jakieś lapki w podobnych cenach do ok 2000
  11. BornToEat Pozeracz postow :D

12. Qblack Użytkownik

Ogólnie rzecz biorąc ta seria Asusów z procesorem i3 jest dobrym wyborem,w kwocie do 2 tyś zł możesz szukać jedynie Acerów w podobnej konfiguracji. Ale weź Asusa podanego w linku i będziesz zadowolony. Na naszej stronie również masz spory wybór.
  13. Hector Nowy użytkownik

Dzięki chyba wezmę tego Asusa, lecz będąc dzisiaj w Media expert zauważyłem na promocji tego: http://www.ceneo.pl/13390595 laptopa w cenie 2096 i mam pytanie czy karta w nim (Nvidia geforce gt520) jest lepsza od tamtej w Asusie i czy w ogóle jest to lepszy wybór.
  14. BornToEat Pozeracz postow :D

Radeon byłby lepszy w tym ASUSie.
  15. Hector Nowy użytkownik

A dużo ? Bo mam dylemat(finanse) czy lepiej kupić tego Asusa czy wziąć tego Acera na promocji razem z Windowsem od razu?
  16. BornToEat Pozeracz postow :D

Ja wziąłbym ASUSa
  17. StacjeGraficzne_pl Użytkownik

O ile się nie mylę,to w Asusie masz aluminiowe zawiasy i część obudowy więc w perspektywie lat,sprawdzi się o wiele lepiej. Na Twoim miejscu również wybrałbym Asusa z kartą Radeona,w grach sprawdzi się o wiele lepiej.
  18. Hector Nowy użytkownik

19. IcyDock_com Użytkownik

W takim razie daj znać za jakiś czas jak się sprawuje no i czy te wspomniane gry chodzą na nim płynnie:) Na odpowiedź będziemy czekać na forum.
  20. Luxura_pl Nowy użytkownik

Konfiguracja jak najbardziej w porządku,myślę że spełni Twoje oczekiwania. Również czekam na Twoją opinię oraz wrażenia.

Poleć tę stronę