Zobacz pełną wersję : Punkciki
Zakładam ten temat, żeby dowiedzieć się, co Wy, Użytkownicy sądzicie o punktach na forum. Alien nie ma nic przeciwko (z kemustkiem jeszcze nie rozmawiałem, może się tu wypowie), więc ważna będzie Wasza opinia.
Powód: more fun. :)
Wtedy łatwiej będzie egzekwować nagrody za jakieś konkursiki oraz wynagradzać pomocnych użytkowników.
Myślę, że z czasem zrobi się też jakiś sklepik czy bazarek. Tak, jak to m.in. na Skazzzie (http://skazzza.pl/) (którą pewnie znacie) jest.
ciaastek
15-12-2006, 14:59
Pomysł ciekawy, jeżeli rzeczywiście to ma mieć jakieś zastosowanie (sklepik oh yeah). Tylko proszę... nie "pececiki" bo to będzie znowu tak jak na skazzzie.
Jeżeli waluta to ja bym proponował ruble i kopiejki! Ostatnio coś mnie bierze na rosyjski...
kemustek
15-12-2006, 15:17
To nie będą punkciki tylko wirtualna waluta
czyli to nie będzie BeerMod, tylko ten system punktów tak ? Jeżeli tak to dla mnie może być.
ruble i kopiejki
jakoś mi to nie pasuje :|
czyli to nie będzie BeerMod, tylko ten system punktów tak ? Jeżeli tak to dla mnie może być.
Cieszymy się, że się zgadzasz. :)
ciaastek napisał/a:
ruble i kopiejki
jakoś mi to nie pasuje :|
Ta, mi też. xD
Sprawdziłem już, czy mod szpaka działa poprawnie, wynik pozytywny, ale niektóre tłumaczenia w panelu admina są tragiczne. :[ Postaram się poprawić jeszcze jeden mały, wkurzający ficzer i paczka leci do Aliena. :)
skoro forum pececik to zamiast kasy dajcie RAM :) ktos ma np 64 RAM lol :) albo 78 512 itp :)
gucman007
15-12-2006, 16:07
Albo Mhz. Że ktos ma 233 mhz lub 1234567833mhz :P
Ciekawe ciekawe, zobaczymy jak to w praktyce wyjdzie na podstawie czego to wyliczacie jeszcze takie male pytanko, :] mi sie podoba pomiysł z mhz
Pozostała jeszcze jedna kwestia do ustalenia - waluta
moje propozycje:
-> ENIAC - na cześć pierwszego komputera
-> w/w ram
-> w/w mhz
-> Dyski
-> CPU
-> prawdziwa waluta Np. $$$
może by tak zrobić dział tutorial za Kesz :) na coś sie przyda. Wiadomosc bedzie ukryta czyli tutek do póki nie odpowiesz w tym temacie... A za napisanie posta w tutoriale placimy np 10 Kesz`ów :)
vBulletin®
Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.