Zobacz pełną wersję : Masz problem ze skryptem ??
oomaster
30-06-2006, 10:31
Jeśli macie problemy z jakim kolwiek ze skryptów to prosę pisać tu ;) Nasza ekipa napewno wam pomoże :D
no w sumie potrzbny by mi byl jakis oradnik ze wszystkim znakami z php ;)
To może tak:
http://www.webcity.pl <- najlepsze kursy do php i mysql
I od tego zacząłbym jakąkolwiek naukę php :)
oomaster
30-06-2006, 19:25
Seraphe, Ma racje przeczytaj jakiś mały kursik php ;)
gucman007
02-07-2006, 16:42
Może znasz podstawy a chodzi Ci tylko o małą ściągę ze wszystkimi znacznikami, finkcjami, atrybutami itd? Odezwij sie na PW lub na gg to dam Ci ebooka do tablic PHP z Helionu... mam też HTMLa i innych języków takich jak C#, C++ no i ogólnie mam ich dużo :P tylko odezwij sie jakoś
Może znasz podstawy a chodzi Ci tylko o małą ściągę ze wszystkimi znacznikami, finkcjami, atrybutami itd? Odezwij sie na PW lub na gg to dam Ci ebooka do tablic PHP z Helionu... mam też HTMLa i innych języków takich jak C#, C++ no i ogólnie mam ich dużo :P tylko odezwij sie jakoś
Podaj tutaj, bo ja też muszę się pouczyć.
kemustek
02-07-2006, 16:50
Podaj tutaj, bo ja też muszę się pouczyć.
Na forum nie można umieszczać pirackiego oprogramowania jeżeli ktoś coś chce to na PW proszę.
gucman007
02-07-2006, 22:32
no własnie :P gryby to nie był ebook z Hlionu to bym zapodał :P ale zagadujcie na gg to dam zazwyczaj jestem dostepny a na forum wyswietla ze niedostepny a poza tym to nie patrzcie na status bo i tak czesto jestem na niewidoku
no ja mam problem ze scryptem phpbb by przemo...
chodzi oczywiscie o białe strony :)
jak wchodze do PA to mam biała stronę :) ale to nie jest najgorsze... najgorsze jest to ze mam drugi serwer zalozony na TYM SAMYM serwisie i wgrane TO SAMO phpbb by przemo i tam dziala (jak narazie ;/)... wiec... czy to wina instalacji forum? reinstalowalem juz 3 razy :/ i dalej to samo :| wina stylu? tam dalem ten sam styl co na tym co nie dziala i nic... winakodu php? zapewne... ale jaka? prosze o pomoc :)
pozdro!
kemustek
20-07-2006, 19:14
Sun, daj adres do tego serwera (twoje konto gdzie masz to forum) jeżeli jest to forall to nie ma się co dziwić :)
eżeli jest to forall to nie ma się co dziwić :)
to nie jest forall
phpbb by przemo
napisal ze ma przema
kemustek
20-07-2006, 20:04
Cinek, forall to jest serwer a nie skrypt forum.
serwer raczej nie ma nic do rzeczy :) to wina kodu... wynikajaca moze ze zlego zgrania plikow???
serwer to http://www.funpic.de :)
kemustek
21-07-2006, 12:45
serwer raczej nie ma nic do rzeczy
oj uwierz ze ma, już nie raz się spotkałem z takim problemem i była to wina serwera.
Spróbuj wgrać na nowo cały katalog admin (na zainstalowane już forum)
Może wpisałeś źle baze, ja miałem kiedyś dokładnie tak samo na yoyo.pl
jakbym wpisal zle baze to by mi siew ogle nie otwieralo :)
w tym przypadku raczej serwer nie bo mam drugi na tym samym serwisie i tam dziala :)
wylaczylem gzip i jak narazie dziala ... :|
[ Dodano: 2006-07-25, 14:22 ]
teraz cos łatwego :)
jak zmienic kolor tej belki... lub dodac do niej jakas teksturke... zapewne w JediKnight.css ale gdzie dokladnie... :) bo to jest niedociagniecie tego kto ten styl pzreroabial... on juz wie o kogo chodzi :p
(http://img156.imageshack.us/my.php?image=pomocforumob5.jpg)
[ [i]Dodano: 2006-08-06, 17:21 ]
chlopaki?! myslalem ze to latwy problem a nikt nic tu nie pisze?
kurcze szkoda :)
jeszcze poczekam mzoe ktos sie zlituje :)
kemustek
07-08-2006, 16:54
Sun masz jeszcze raz
plik css linia
td.row3Right,td.spaceRow { background-color: #D1D7DC; border: #FFFFFF; border-style: solid; }
no i działa :D
walnąłem sobie tam graficzkę jaka powinna byc i jest git :)
dzięki za pomoc :)
vBulletin®
Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.